Zapošljavamo! Pogledajte naše otvorene pozicije.

Team building

Teambuilding u našoj Skakaonici je prilika je da izvan okvira poslovnih prostorija otkrijete nove načine kako da ojačate vaše timsko zajedništvo i unapredite vašu produktivnost.

SKAKANJEM KA USPEHU

Teambuilding nije samo prilika da se opustite i zabavite, već mogućnost da izvan okvira poslovnih prostorija otkrijete nove načine kako da ojačate vezu između članovima tima. Skakanje na trambolinima, penjanje na zidovima, ninja ratnik stazi i prevazilaženje prepreka na avantura stazi će vam omogućiti da se osećate kao dete ponovo, dok istovremeno gradite temelje za uspešnu budućnost vašeg tima.

Umesto formalnih prezentacija i dosadnih aktivnosti, čeka vas jedno nezaboravno iskustvo koje će vas spojiti na jedinstven način. Kroz seriju timskih igara, takmičenja i zabavnih aktivnosti na trambolinima i ostalim atrakcijama, imaćete priliku da izgradite poverenje, komunikaciju i solidarnost među kolegama.

Team Building Skakaonica - cenovnik

Ava Shopping Park

Radni dani

2500 RSD po skakaču

Vikend

2500 RSD po skakaču

Zakup celog prostora
Cena na upit

ŠTA OBUHVATA TEAM BUILDING U SKAKAONICI?

Dodatne napomene

Pošalji upit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Datum / Vreme
Checkboxes

Napomena: Ova forma predstavlja upit, ne i konačnu rezervaciju termina za team building. Nakon primljenog upita ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku putem mejla ili pozivom na vaš broj telefon.

IZJAVA O ODGOVORNOSTI

SVI SKAKAČI MORAJU IMATI POTPISANU VAŽEĆU IZJAVU O ODGOVORNOSTI. Za osobe mlađe od 14 godina moraju popuniti i potpisati roditelji odnosno zakonski staratelji. Ugovor je obavezan za SVAKOGA zbog bezbednog skakanja i potpisuje se pri prvom dolasku. Nakon potpisivanja, svakog narednog puta, možete koristiti usluge zabavnog parka sami ukoliko imate 10 godina ili više.
Izjavu o odgovornosti za Skakaonicu Dorćol možete preuzeti OVDE.
Izjavu o odgovornosti za Skakaonicu Ava možete preuzeti OVDE.

SKAKAONICA 2 AVA PARK
Želiš kolačić?

Koristimo kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionisanja ove prezentacije u skladu sa Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja.