Zapošljavamo! Pogledajte naše otvorene pozicije.

Skakaonica AVA PARK

Pruža preko 30 atrakcija jedinstvenih za ovaj deo Evrope, nudeći avanturu za svaki uzrast na 4.800 kvadratnih metara. Osim ogromnih trambolina i zidova za penjanje, tu je i posebno dizajnirana igraonica za najmlađe, koja stvara sigurno i stimulativno okruženje. Prostrani kafić omogućava posetiocima da se osveže dok uživaju u živahnoj atmosferi Skakaonice, čineći ovu destinaciju savršenom za avanturiste svih profila.

🕗 Radno vreme

☎️ Kontakt

ZONA ZA SKAKANJE I AVANTURU

STUBOVI ZA PENJANJE

Stubovi za penjanje pružaju uzbudljivu avanturu za sve uzraste. Ovi vertikalni stubovi testiraju vašu snagu, spretnost i hrabrost, dok vas sigurnosni sistemi drže bezbednim. Osvojite visine, uživajte u adrenalinu i oduševite se panoramskim pogledom!

ARENA ZA SLOBODAN SKOK

je vrhunsko igralište za neograničenu zabavu. Sa 50 povezanih trambolina, stazama za kotrljanje i nagibnim zidovima, ovo je savršeno mesto za usavršavanje trikova, razvoj veština i osećaj slobode dok istražujete i uživate u skakanju.

LOG ROLL

Da li ste ikada pokušali da pređete preko rotirajućeg debla bez pada u bazen sa sunđerima? Moguće je, ali zahteva određenu veštinu i vežbanje!

AEROBALL

Šta se dobije kada se kombinuje košarka, odbojka i tramboline? AEROBALL! Dođite sa prijateljima i probajte ovu jedinstvenu i izazovnu igru koja stavlja sve vaše veštine na test.

VALO ARENA

Prva interaktivna igraonica sa kombinacijom stvarnog i virtuelnog sveta za grupu do šest igrača. Ovaj inovativni prostor sjedinjuje najnovije video igrice sa fizičkim vežbanjem kako bi pružio nezaboravno iskustvo za sve posetioce.

VALO JUMP

Iskoristite priliku da postanete heroj u svojoj sopstvenoj video igri uz inovativnu platformu ValoJump. Ova interaktivna trambolina igra pruža igračima jedinstvenu priliku da se potpuno urone u svet igre i pokažu svoje supermoći. Ne propustite priliku da doživite nezaboravno iskustvo uz ValoJump!

ZID ZA PENJANJE

Izazov za svakog zaljubljenika u penjanje – bez obzira na godine! Penjački zidovi su pravo mesto gde se susreću različiti izazovi. Naš napredni sistem osiguranja omogućava vam nezavisno penjanje bez potrebe za stalnim nadzorom. Posvetite se takmičenju sa prijateljima na penjačkim zidovima ili pokušajte da imitirate superheroje poput Supermana.

NINDŽA RATNICI STAZA SA PREPREKAMA

Predstavljamo vam vrhunski trening na trambolinama! Staza izazova za ljubitelje adrenalina obuhvata različite elemente sa raznolikim rutama za sve nivoe veštine, od početnika do stručnjaka. Parkur zona je osmišljena kako bi pružila izazov i raznolikost za majstore slobodnog trčanja, ali i jednostavne ulazne tačke za one koji tek počinju.

ROPE KURS

Jedna od najpopularnijih atrakcija u parku ne nalazi se na tlu, već visoko u vazduhu. Deca će biti bezbedno osigurana sa sigurnosnim pojasom dok prolaze kroz celu stazu. Na taj način, mogu se slobodno ljuljati, skakati i zipovati niz sajlu, uživajući u avanturi bez straha od pada.

SKAKAONICA

Ova atrakcija koja nosi ime našeg parka pruža vrhunsko uzbuđenje svim avanturistima koji se odluče da se skoče sa najviše platforme i bezbedno slete na gigantski air bag. Ovo iskustvo donosi nezaboravan adrenalinski šok koji ubrzava puls i omogućava uživanje bez potrebe za velikim veštinama.

VAZDUŠNI TEREN

Zabavite se igrajući košarku, fudbal, odbojku ili između dve vatre na inovativnom elastičnom višenamenskom terenu. Ovaj vazdušasti pod omogućava izvođenje trikova i akrobacija koje standardna polja i tereni ne omogućavaju, pa iskoristite priliku da pokažete svoje veštine pred prijateljima!

ZAKRIVLJENI ZID

Izazovna zakrivljena uzbrdica na Warped Wall-u je test izdržljivosti i snage koji će izazvati najbolje u vama. Sa platformama različitih visina, Warped Wall će testirati vaše sposobnosti i izvući maksimum iz svake vaše sportske veštine.

ZIP LINE

Zamislite sebe kako munjevitom brzinom letite kroz park, pridržavajući se čvrsto i spremajući se za meko sletanje! Zip line avantura nikada nije bila ovako uzbudljiva!

TRAPEZ

Naš trapez je savršeno dizajniran kako bi vam omogućio da izrazite svoje najgracioznije akrobacije u vazduhu, a zatim bezbedno sletite na veliki džinovski air bag. Uživajte u adrenalinskom iskustvu koje će vam pružiti nezaboravne trenutke.

IZMEĐU DVE VATRE

je prava avantura na trambolini, igra poznatija kao “između dve vatre”. Idealna je za rođendanske žurke, grupe prijatelja ili za team building. Dve ekipe se takmiče u igri bacanja mekanih lopti jedna na drugu dok spretno skakuću po terenu.

ZONA ZA ZAKUCAVANJE

Na terenu za zakucavanje nalaze se koševi postavljeni na punoj visini iznad trambolina. Umesto klasičnog parketa, tu je velika trambolina koja će vam pružiti neponovljivo iskustvo kao da koračate u cipelama najboljeg košarkaša na svetu. Ovo je idealno mesto za sve ljubitelje košarke.

TRAMBOLINE VISOKIH PERFORMANSI

Ove tramboline su idealno rešenje za sve sportiste koji žele da dostignu veće visine i izvedu impresivne skokove. Posebno su dizajnirane kako bi omogućile razvoj veština i izvođenje naprednih manevra, te su stoga omiljen izbor među skijašima, snowborderima, skejterima i atletičarima.

ZIDOVI

su atrakcija koja pruža iskustvo slično skejt parku, ali sa trambolinama umesto skejtborda. Zidovi kombinuju tramboline visokih performansi sa vertikalnim zidovima različitih visina kako bi pružili jedinstveno iskustvo za izvođenje trikova slobodnog stila i trčanje po zidu.

DŽINOVSKI AIR BAG

je impresivna, ogromna mekana podloga od 90 kvadrata koja vam omogućava da se bezbedno vinete u vazduh i izvodite akrobacije ili vežbate pokrete u vazduhu. Uživajte u Freestyle-u, steknite nove veštine i unapredite svoje poteze uz stručno vođstvo naših instruktora.

BAZEN SA SUNĐERIMA

Bazen sa sunđerastim kockama daće vam mogućnost i slobodu da isprobate neke od akrobacija o kojima ste samo sanjali. Pustite mašti na volju i osećajte se bezbedno i sigurno.

HODANJE PO TRACI

Slackline predstavlja ultimativni izazov ravnoteže! Zamislite sebe kako hodate po tankoj, zategnutoj traci, testirajući svoju ravnotežu do krajnjih granica. Nemojte se bojati da padnete, jer ste okruženi bazenom prepunog mekanih sunđera.

DVOBOJ

Izazovite svoje prijatelje na dvoboj na gredi. Budite prvi takmičar koji će oboriti protivnike u bazen sa sunđerima i tako postati šampion.

REAKCIJSKE IGRE

Testirajte svoje reflekse na trambolini kako biste proverili brzinu odskoka i ruku, koristeći različite oblike kako biste se uključili na različitim nivoima. Igrači osvajaju poene za svaki tačan udarac.

IGRAONICA

TOPOVI SA MEKANIM LOPTICAMA

Tri sprata interaktivnog Ball blaster-a čine ovu atrakciju apsolutno „LUDOM“. Hiljade mekih, penastih lopti lebdi kroz ovu Arenu krećući se od vrha do dna u vrtlogu uzbuđenja i zabave. Ove mekane, penaste lopte izbijaju nagore iz centralnog vulkana, padaju iz kante za pražnjenje i lete preko prostora uz pomoću 6 lako upotrebljivih topova blastera smeštenih na drugom i trećem nivou.

ZONA ZA NAJMLAĐE

Deo igraonice za bebe i decu koja puze ili slabo hodaju, gde je sve mekano i prilagođeno njihovom uzrastu.

SPUST NA KROFNI

Donut slide je jedna od najuzbudljivijih atrakcija soft play zone. Posmatrajte uzbuđenje dece dok brzo klize niz tobogan i okreću se na svakoj krivini dok sede na mekanoj krofni. To je savršen izbor za sve koji žele kombinaciju izazova, brzine i uzbuđenja.

VULKANSKI IZAZOV

Naš vulkan za penjanje je pravi izazov! Koristeći užad, možete se popeti 5 metara do vrha. Zatim se spustite niz tobogan dužine 9 metara.

SKAKAONICA SOFT PLAY ZONA

Život je postao mnogo uzbudljiviji za male avanturiste. Nova zona nudi aktivnu igru na tri nivoa sa toboganom sa dve staze, bazenom lopti i mini stazom izazova. Ova zona posebno je dizajnirana da podstakne igračko istraživanje i pomogne deci da izgrade samopouzdanje i nezavisnost kroz igru.

Kako do nas?

Skakaonica 2 AVA se nalazi u sklopu AVA shopping centra, na autoputu E70, pored IKEA-e. Možete doći gradskim prevozom, linijom 70, koja će vas ostaviti na 100 m od objekta.

Gde parkirati?

Ispred objekta postoji parking sa preko hiljadu parking mesta što organizaciju dolaska čini veoma praktičnom. Možete se vrteti u krug ali ne u potrazi za parkingom već pri odskoku na trambolini. Parking je potpuno besplatan.

Skakaonica ava park Cenovnik

NAŠ CENOVNIK

ULAZNICA – 1H ZONA ZA SKAKANJE

1200 RSD

ULAZNICA – 2H ZONA ZA SKAKANJE

2000 RSD

ULAZNICA – IGRAONICA RADNI DAN 3H

1000 RSD

ULAZNICA – IGRAONICA VIKEND 3H

1500 RSD

ČARAPE ZA SKAKANJE, PROTIVKLIZAJUĆE

300 RSD

MAJICA ZA ODRASLE 

1500 RSD

MAJICA ZA DECU

1000 RSD

GIFT VAUČER: 1H ZONA ZA SKAKANJE I AVANTURU

1200 RSD

MESEČNA KARTA: 5 TERMINA ZA
SKAKANJE

4000 RSD

TROMESEČNA KARTA: 12 TERMINA ZA SKAKANJE

9000 RSD

AQUA VIVA 0.5L

100 RSD

NAKNADA ZA GUBITAK KLJUČIĆA

1000 RSD

Skakaonica ava park ROĐENDAONICA Cenovnik

Rođendani za najmlađe u Igraonici

Ava Shopping Park

RADNI DAN – 1h 

10000 RSD

VIKEND – 1h 

15000 RSD

Šta obuhvata proslava rođendana za najmlađe u Igraonici - Rođendaonici?

Dodatne napomene

Rođendaonica u Skakaonici Beograd

PROSLAVI ROĐENDAN

ROĐENDAN RADNI DAN (CENA PO SKAKAČU)

1900 RSD

ROĐENDAN VIKEND (CENA PO SKAKAČU)

2200 RSD

ZAKUP CELOG PROSTORA

Cena na upit

U CENU JE UKLJUČENO:

DODATNE INFORMACIJE:

Želite da zakupite celu Skakaonicu?

Stiže te umor?

Svrati u naš kafić

Skakaonica Cafe AVA se nalazi u centralnom delu objekta, odmah pored dečije igraonice sa pogledom na trambolina park. Društvo vam mogu praviti i vaši kućni ljubimci jer smo pet friendly, a vodu dobijaju na račun kuće.

Pušenje nije dozvoljeno jer prvenstveno vodimo računa o zdravlju dece.

Bezbednost 

KORIŠĆENJE ZABAVNOG PARKA
je na sopstvenu odgovornost i svaki roditelj ili pratilac odgovoran je za maloletno lice koje koristi sadržaj zabavnog parka.
OBAVEZA SVIH KORISNIKA ZABAVNOG PARKA
je da se ponašaju u skladu sa sigurnosnim merama, pravilima, kao i da poštuju sve smernice osoblja.
PRE SKAKANJA SVI MORAJU
odgledati video sa instrukcijama za skakanje i obavezno se zagrejati sa našim osobljem u trajanju od 5 minuta.
SKAKANJE I IGRANJE JE DOZVOLJENO ISKLJUČIVO
u posebnim protivklizajućim čarapama za tramboline. Maksimalna dozvoljena kilaža je 120 kg.
SVA DECA KOJA KORISTE ZABAVNI PARK
moraju biti u pratnji odrasle osobe koja je odgovorna za njih tokom posete. Minimalna starosna granica za zonu za skakanje je 3 godine.
RADI BEZBEDNOSTI SVIH SKAKAČA
osoblje ima pravo da iz zabavnog parka isključi svakoga ko svojim aktivnostima ugroža svoju i tuđu bezbednost.
SKAKANJE JE ZABRANJENO ZA
osobe koje su pod dejstvom alkohola ili drugih opijata. Skakanje ne preporučujemo trudnicama, kao ni osobama koje imaju određenu hroničnu ili drugu bolest zbog koje moraju da se ustručavaju od fizičke aktivnosti.
ZABRANJENO JE KONZUMIRANJE HRANE I PIĆA
neposredno pre korićenja zabavnog parka, kao i unošenjeg istog u prostorije zabavnog parka.
ČUVAJTE SVOJE LIČNE STVARI
(dragocenosti, obuća, odeća, telefoni, gedžeti itd) i ne unosite ih u zone za igranje i skakanje jer Skakaonica ne odgovara za nestanak istih.

IZJAVA O ODGOVORNOSTI

SVI SKAKAČI MORAJU IMATI POTPISANU VAŽEĆU IZJAVU O ODGOVORNOSTI. Za osobe mlađe od 14 godina moraju popuniti i potpisati roditelji odnosno zakonski staratelji. Ugovor je obavezan za SVAKOGA zbog bezbednog skakanja i potpisuje se pri prvom dolasku. Nakon potpisivanja, svakog narednog puta, možete koristiti usluge zabavnog parka sami ukoliko imate 10 godina ili više.
Izjavu o odgovornosti za Skakaonicu Dorćol možete preuzeti OVDE.
Izjavu o odgovornosti za Skakaonicu Ava možete preuzeti OVDE.

Zapratite nas na
skakaonica

SKAKAONICA 2 AVA PARK
Želiš kolačić?

Koristimo kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionisanja ove prezentacije u skladu sa Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja.