Zapošljavamo! Pogledajte naše otvorene pozicije.

O nama

Zabavni park Skakaonica predstavlja jedinstvenu destinaciju za čitavu porodicu, pažljivo osmišljenu sa velikom ljubavlju i posvećenošću prema fizičkim aktivnostima i aktivnom provođenju slobodnog vremena. Od svog otvaranja 2020. godine, ovaj park je stekao status omiljenog mesta za rekreaciju i zabavu među decom i odraslima širom Srbije. U 2024. godini, otvaranjem novog parka Skakaonica 2 u Ava Shopping parku, nudimo vam još više uzbuđenja, inovativnih sadržaja i neprocenjivih trenutaka zabave. Naša misija je da kroz ovakve projekte dodatno obogatimo zajednicu i podstaknemo zdrav način života za sve generacije.

Skakaonica za sve

Skakaonica je pre svega kuća zabave u kojoj su svi dobrodošli. Godine nisu bitne već želja za avanturom. Nudimo vam jedinstven osećaj uzbuđenja kroz aktivno iskustvo. Mi smo igralište za decu, ali i za odrasle, mesto koje vam pruža priliku da prkosite gravitaciji, ali ne i pravilima.

Mi smo odskočna daska za zabavu vaše porodice, mesto gde se velikom brzinom troše kalorije, stiče akrobatska veština, upoznaje novo društvo, oslobađa endorfin u telu i uživa maksimalno. Želja nam je da inspirišemo sve da na trenutak zaborave na ozbiljne stvari i urone u atmosferu zabave.

Sve ovo vam nudimo na 2 fenomenalne lokacije, Dorćol i Ava shopping park, do kojih se lako stiže, pa vi izaberite. Koordinate su u opisu, a koordinaciju pri zabavi stičete vežbanjem.

 

 

SKAKAONICA JE PIONIR

u domenu zabavnih parkova u Srbiji, sa prvim trambolina parkom otvorenim 2020. godine u Beogradu na Dorćolu.

NAJVEĆI SMO ZABAVNI PARK ZA DECU I ODRASLE U OVOM DELU EVROPE

SA NAŠIH SKAKAONICA SE GODIŠNJE

u proseku skoči preko 98 miliona puta, proslavi 1300 rođendana i poseti nas preko 30 hiljada posetilaca.

SKAKAONICA DORĆOL JE JEDINI TRAMBOLINA PARK

na svetu gde se zabavljate, a ispod vas protiče reka.

SKAKAONICA AVA JE SA PONOSOM

uvrstila u svoju ponudu atrakciju Valo arenu, dobitnika prestižne nagrade za najbolji novi proizvod u oblasti virtuelne i mešovite stvarnosti.

BUDI DEO NAŠEG TIMA

Ukoliko tražite atraktivan i dinamičan posao u prijatnom okruženju Skakaonica je pravo mesto za vas. Nudimo fer uslove za rad i odgovarajuću platu shodno vašem iskustvu. Dočekaće vas prijatna ekipa koja će vas nesebično upoznati sa radnim obavezama i pravilima. Ostavljamo vam i prostor za napredak ukoliko želite više.

Pažnju polažemo na timski rad i vedar duh.
Uglavnom se radi sa decom pa je potrebno strpljenje i razumevanje.

Radujemo se vašoj prijavi!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Kliknite ili prevucite fajlove u ovu oblast za otpremanje.
Checkbox

Zapratite nas na
skakaonica

SKAKAONICA 2 AVA PARK
Želiš kolačić?

Koristimo kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionisanja ove prezentacije u skladu sa Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja.