Zapošljavamo! Pogledajte naše otvorene pozicije.

Sve naše atrakcije

Naše brojne atrakcije pružaju jedinstveno iskustvo koje kombinuje uzbuđenje, fizičku aktivnost, adrenalin i zajedničko vreme provedeno sa porodicom i prijateljima. Posetite Skakaonicu i osetite radost kretanja!

Pretražite atrakcije po lokaciji:

ZONA ZA SKAKANJE I AVANTURU

STUBOVI ZA PENJANJE

Stubovi za penjanje pružaju uzbudljivu avanturu za sve uzraste. Ovi vertikalni stubovi testiraju vašu snagu, spretnost i hrabrost, dok vas sigurnosni sistemi drže bezbednim. Osvojite visine, uživajte u adrenalinu i oduševite se panoramskim pogledom!

ARENA ZA SLOBODAN SKOK

je vrhunsko igralište za neograničenu zabavu. Sa 50 povezanih trambolina, stazama za kotrljanje i nagibnim zidovima, ovo je savršeno mesto za usavršavanje trikova, razvoj veština i osećaj slobode dok istražujete i uživate u skakanju.

LOG ROLL

Da li ste ikada pokušali da pređete preko rotirajućeg debla bez pada u bazen sa sunđerima? Moguće je, ali zahteva određenu veštinu i vežbanje!

AEROBALL

Šta se dobije kada se kombinuje košarka, odbojka i tramboline? AEROBALL! Dođite sa prijateljima i probajte ovu jedinstvenu i izazovnu igru koja stavlja sve vaše veštine na test.

VALO ARENA

Prva interaktivna igraonica sa kombinacijom stvarnog i virtuelnog sveta za grupu do šest igrača. Ovaj inovativni prostor sjedinjuje najnovije video igrice sa fizičkim vežbanjem kako bi pružio nezaboravno iskustvo za sve posetioce.

VALO JUMP

Iskoristite priliku da postanete heroj u svojoj sopstvenoj video igri uz inovativnu platformu ValoJump. Ova interaktivna trambolina igra pruža igračima jedinstvenu priliku da se potpuno urone u svet igre i pokažu svoje supermoći. Ne propustite priliku da doživite nezaboravno iskustvo uz ValoJump!

ZID ZA PENJANJE

Izazov za svakog zaljubljenika u penjanje – bez obzira na godine! Penjački zidovi su pravo mesto gde se susreću različiti izazovi. Naš napredni sistem osiguranja omogućava vam nezavisno penjanje bez potrebe za stalnim nadzorom. Posvetite se takmičenju sa prijateljima na penjačkim zidovima ili pokušajte da imitirate superheroje poput Supermana.

NINDŽA RATNICI STAZA SA PREPREKAMA

Predstavljamo vam vrhunski trening na trambolinama! Staza izazova za ljubitelje adrenalina obuhvata različite elemente sa raznolikim rutama za sve nivoe veštine, od početnika do stručnjaka. Parkur zona je osmišljena kako bi pružila izazov i raznolikost za majstore slobodnog trčanja, ali i jednostavne ulazne tačke za one koji tek počinju.

ROPE KURS

Jedna od najpopularnijih atrakcija u parku ne nalazi se na tlu, već visoko u vazduhu. Deca će biti bezbedno osigurana sa sigurnosnim pojasom dok prolaze kroz celu stazu. Na taj način, mogu se slobodno ljuljati, skakati i zipovati niz sajlu, uživajući u avanturi bez straha od pada.

SKAKAONICA

Ova atrakcija koja nosi ime našeg parka pruža vrhunsko uzbuđenje svim avanturistima koji se odluče da se skoče sa najviše platforme i bezbedno slete na gigantski air bag. Ovo iskustvo donosi nezaboravan adrenalinski šok koji ubrzava puls i omogućava uživanje bez potrebe za velikim veštinama.

VAZDUŠNI TEREN

Zabavite se igrajući košarku, fudbal, odbojku ili između dve vatre na inovativnom elastičnom višenamenskom terenu. Ovaj vazdušasti pod omogućava izvođenje trikova i akrobacija koje standardna polja i tereni ne omogućavaju, pa iskoristite priliku da pokažete svoje veštine pred prijateljima!

ZAKRIVLJENI ZID

Izazovna zakrivljena uzbrdica na Warped Wall-u je test izdržljivosti i snage koji će izazvati najbolje u vama. Sa platformama različitih visina, Warped Wall će testirati vaše sposobnosti i izvući maksimum iz svake vaše sportske veštine.

ZIP LINE

Zamislite sebe kako munjevitom brzinom letite kroz park, pridržavajući se čvrsto i spremajući se za meko sletanje! Zip line avantura nikada nije bila ovako uzbudljiva!

TRAPEZ

Naš trapez je savršeno dizajniran kako bi vam omogućio da izrazite svoje najgracioznije akrobacije u vazduhu, a zatim bezbedno sletite na veliki džinovski air bag. Uživajte u adrenalinskom iskustvu koje će vam pružiti nezaboravne trenutke.

IZMEĐU DVE VATRE

je prava avantura na trambolini, igra poznatija kao “između dve vatre”. Idealna je za rođendanske žurke, grupe prijatelja ili za team building. Dve ekipe se takmiče u igri bacanja mekanih lopti jedna na drugu dok spretno skakuću po terenu.

ZONA ZA ZAKUCAVANJE

Na terenu za zakucavanje nalaze se koševi postavljeni na punoj visini iznad trambolina. Umesto klasičnog parketa, tu je velika trambolina koja će vam pružiti neponovljivo iskustvo kao da koračate u cipelama najboljeg košarkaša na svetu. Ovo je idealno mesto za sve ljubitelje košarke.

TRAMBOLINE VISOKIH PERFORMANSI

Ove tramboline su idealno rešenje za sve sportiste koji žele da dostignu veće visine i izvedu impresivne skokove. Posebno su dizajnirane kako bi omogućile razvoj veština i izvođenje naprednih manevra, te su stoga omiljen izbor među skijašima, snowborderima, skejterima i atletičarima.

ZIDOVI

su atrakcija koja pruža iskustvo slično skejt parku, ali sa trambolinama umesto skejtborda. Zidovi kombinuju tramboline visokih performansi sa vertikalnim zidovima različitih visina kako bi pružili jedinstveno iskustvo za izvođenje trikova slobodnog stila i trčanje po zidu.

AIR BAG

je jedna od najuzbudljivijih atrakcija koja magnetično privlači posetioce svih uzrasta. Ova adrenalinska avantura sjedinjuje sigurnost i zabavu na jedinstven način. Osećaj slobode dok se lebdi u vazduhu, upotpunjen sigurnim sletanjem na mekanu površinu airbaga, pruža nezaboravno iskustvo i uzbuđenje.

DŽINOVSKI AIR BAG

je impresivna, ogromna mekana podloga od 90 kvadrata koja vam omogućava da se bezbedno vinete u vazduh i izvodite akrobacije ili vežbate pokrete u vazduhu. Uživajte u Freestyle-u, steknite nove veštine i unapredite svoje poteze uz stručno vođstvo naših instruktora.

BAZEN SA SUNĐERIMA

Bazen sa sunđerastim kockama daće vam mogućnost i slobodu da isprobate neke od akrobacija o kojima ste samo sanjali. Pustite mašti na volju i osećajte se bezbedno i sigurno.

HODANJE PO TRACI

Slackline predstavlja ultimativni izazov ravnoteže! Zamislite sebe kako hodate po tankoj, zategnutoj traci, testirajući svoju ravnotežu do krajnjih granica. Nemojte se bojati da padnete, jer ste okruženi bazenom prepunog mekanih sunđera.

DVOBOJ

Izazovite svoje prijatelje na dvoboj na gredi. Budite prvi takmičar koji će oboriti protivnike u bazen sa sunđerima i tako postati šampion.

REAKCIJSKE IGRE

Testirajte svoje reflekse na trambolini kako biste proverili brzinu odskoka i ruku, koristeći različite oblike kako biste se uključili na različitim nivoima. Igrači osvajaju poene za svaki tačan udarac.

IGRAONICA

TOPOVI SA MEKANIM LOPTICAMA

Tri sprata interaktivnog Ball blaster-a čine ovu atrakciju apsolutno „LUDOM“. Hiljade mekih, penastih lopti lebdi kroz ovu Arenu krećući se od vrha do dna u vrtlogu uzbuđenja i zabave. Ove mekane, penaste lopte izbijaju nagore iz centralnog vulkana, padaju iz kante za pražnjenje i lete preko prostora uz pomoću 6 lako upotrebljivih topova blastera smeštenih na drugom i trećem nivou.

ZONA ZA NAJMLAĐE

Deo igraonice za bebe i decu koja puze ili slabo hodaju, gde je sve mekano i prilagođeno njihovom uzrastu.

SPUST NA KROFNI

Donut slide je jedna od najuzbudljivijih atrakcija soft play zone. Posmatrajte uzbuđenje dece dok brzo klize niz tobogan i okreću se na svakoj krivini dok sede na mekanoj krofni. To je savršen izbor za sve koji žele kombinaciju izazova, brzine i uzbuđenja.

VULKANSKI IZAZOV

Naš vulkan za penjanje je pravi izazov! Koristeći užad, možete se popeti 5 metara do vrha. Zatim se spustite niz tobogan dužine 9 metara.

SKAKAONICA SOFT PLAY ZONA

Život je postao mnogo uzbudljiviji za male avanturiste. Nova zona nudi aktivnu igru na tri nivoa sa toboganom sa dve staze, bazenom lopti i mini stazom izazova. Ova zona posebno je dizajnirana da podstakne igračko istraživanje i pomogne deci da izgrade samopouzdanje i nezavisnost kroz igru.

DOdatne usluge

IZJAVA O ODGOVORNOSTI

SVI SKAKAČI MORAJU IMATI POTPISANU VAŽEĆU IZJAVU O ODGOVORNOSTI. Za osobe mlađe od 14 godina moraju popuniti i potpisati roditelji odnosno zakonski staratelji. Ugovor je obavezan za SVAKOGA zbog bezbednog skakanja i potpisuje se pri prvom dolasku. Nakon potpisivanja, svakog narednog puta, možete koristiti usluge zabavnog parka sami ukoliko imate 10 godina ili više.
Izjavu o odgovornosti za Skakaonicu Dorćol možete preuzeti OVDE.
Izjavu o odgovornosti za Skakaonicu Ava možete preuzeti OVDE.

Zapratite nas na
skakaonica

SKAKAONICA 2 AVA PARK
Želiš kolačić?

Koristimo kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionisanja ove prezentacije u skladu sa Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja.