Zapošljavamo! Pogledajte naše otvorene pozicije.

Rođendaonica

Rođendaonica Beograd je idealno mesto da vaši mališani uskoče u narednu godinu svog života na zabavan i nezaboravan način! Zakupite prostor naše rođendaonice-skakaonice i priredite svom detetu nezaboravnu i nesvakidašnju proslavu rođendana!

Proslava dečijih rođendana nikada nije bila zabavnija

Proslava dečijih rođendana u našoj igraonici-skakaonici sve je osim običnog! Ukoliko želite da se ovaj rođendan vašeg deteta pamti – na pravom ste mestu!

Naša rođendaonica za mališane je priredila najbolji provod do sada. Od terena za skakanje, gde će se mališani osetiti kao da lete, preko bazena sa sunđerima za najzabavnije padove ikad, pa sve do Air-bag zone gde će svaki skok biti kao po oblacima.

Za male sportiste i ljubitelje košarke tu je i naš košarkaški teren sa trambolinom, gde će se mališani odigrati najzabavniju utakmicu do sad, a za one takmičarskog duha tu je zona za omiljenu dečiju igru – između dve vatre!

Ovo su samo neke od atrakcija koje nudi naša dečija rođendaonica u kojima će mališani uživati na najzabavnijem rođendanu do sad.

U naše rođendansko carstvo možete uskočiti na dve lokacije u Beogradu – Ava Shopping Park i Dorćol. Naši dečiji rođendani koncipirani su tako da traju 2h. Nakon 1,5h nezaboravne zabave koju pruža rođendaonica, sledi onaj slatki deo – torta, duvanje svećica i pevanje rođendanske pesme! Uslove organizacije rođendanskih proslava u Skakaonici možete pročitati OVDE.

Bezbednost vaše dece nam je na prvom mestu, a uz set pravila koja se moraju poštovati, bezbrižno možete prepustiti decu našem stručnom osoblju.

Priuštite svojoj deci najlepši rođendan do sad i rezervišite prostor rođendaonice za njihov poseban dan!

Rođendaonica Beograd - cenovnik

Ava Shopping Park

Radni dani

1900 RSD po skakaču

Vikend

2200 RSD po skakaču

Zakup celog prostora
Cena na upit

Dorćol

Radni dani
1500 RSD po skakaču
Vikend
1800 RSD po skakaču
Zakup celog prostora
Cena na upit

Šta obuhvata proslava dečijih rođendana u Skakaonici?

Dodatne napomene

Proslava rođendana za najmlađe u Igraonici - Rođendaonici

Zašto i oni najmlađi ne bi uživali u čarima naše Skakaonice i tako proslavili svoj rođendan?

Za sve mališane do 8 godina pripremili smo nešto posebno!

U okviru naše Skakaonice, na površini od 1000 kvadratnih metara, nalazi se deo koji nazivamo Igraonica – Rođendaonica, u kojoj se nalaze brojne zabavne aktivnosti za najmlađe. Igraonica – Rođendaonica je prava zemlja čuda za vaše mališane! Ova zona prilagođena je i bebama, a u okviru nje nalaze se brojne zabavne atrakcije koje podstiču kretanje i aktivnu igru mališana. Od magičnog spusta na krofni niz tobogan, preko penjanja uz pomoć užeta na vulkan visok 5 metara, pa sve do zone sa bazenom lopti i toboganima na tri nivoa, zabava je zagarantovana!

Naše stručno osoblje će se pobrinuti da svaka aktivnost bude ne samo bezbedna, već i prepuna smeha i igre, a uslove organizacije rođendanskih proslava u Igraonici možete pročitati OVDE.

Svaka proslava kod nas je prilika za pravu avanturu, ispunjenu veseljem i razigranim trenucima. Dođite i omogućite vašem detetu rođendan iz snova u našoj Igraonici – Rođendaonici!

Svi su pozvani na nezaboravnu zabavu!

Igraonica Rođendaonica Beograd - cenovnik

Ava Shopping Park

Radni dani – 1h 

10000 RSD

Vikend – 1h 

15000 RSD

Šta obuhvata proslava rođendana za najmlađe u Igraonici - Rođendaonici?

Dodatne napomene

Pošalji upit

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Datum / Vreme
Checkboxes

Napomena: Ova forma predstavlja upit, ne i konačnu rezervaciju termina za rođendan. Nakon primljenog upita ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku putem mejla ili pozivom na vaš broj telefon.

IZJAVA O ODGOVORNOSTI

SVI SKAKAČI MORAJU IMATI POTPISANU VAŽEĆU IZJAVU O ODGOVORNOSTI. Za osobe mlađe od 14 godina moraju popuniti i potpisati roditelji odnosno zakonski staratelji. Ugovor je obavezan za SVAKOGA zbog bezbednog skakanja i potpisuje se pri prvom dolasku. Nakon potpisivanja, svakog narednog puta, možete koristiti usluge zabavnog parka sami ukoliko imate 10 godina ili više.
Izjavu o odgovornosti za Skakaonicu Dorćol možete preuzeti OVDE.
Izjavu o odgovornosti za Skakaonicu Ava možete preuzeti OVDE.

SKAKAONICA 2 AVA PARK
Želiš kolačić?

Koristimo kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionisanja ove prezentacije u skladu sa Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja.