Zapošljavamo! Pogledajte naše otvorene pozicije.

Skakaonica DORĆOL

Jedinstveni zabavni park na obali reke, nudi nezaboravan doživljaj u centru grada. Okružen zelenilom i sa pogledom na reku, pruža raj za ljubitelje prirode i adrenalina. Prozori obasjavaju prostor dnevnom svetlošću, čineći ga prijatnim za sve posetioce. Idealna destinacija za bekstvo iz gradskog života, pružajući sport, prirodu i dobro društvo na jednom mestu.

🕗 Radno vreme

☎️ Kontakt

ZONA ZA SKAKANJE I AVANTURU

ARENA ZA SLOBODAN SKOK

je vrhunsko igralište za neograničenu zabavu. Sa 50 povezanih trambolina, stazama za kotrljanje i nagibnim zidovima, ovo je savršeno mesto za usavršavanje trikova, razvoj veština i osećaj slobode dok istražujete i uživate u skakanju.

SKAKAONICA

Ova atrakcija koja nosi ime našeg parka pruža vrhunsko uzbuđenje svim avanturistima koji se odluče da se skoče sa najviše platforme i bezbedno slete na gigantski air bag. Ovo iskustvo donosi nezaboravan adrenalinski šok koji ubrzava puls i omogućava uživanje bez potrebe za velikim veštinama.

IZMEĐU DVE VATRE

je prava avantura na trambolini, igra poznatija kao “između dve vatre”. Idealna je za rođendanske žurke, grupe prijatelja ili za team building. Dve ekipe se takmiče u igri bacanja mekanih lopti jedna na drugu dok spretno skakuću po terenu.

ZONA ZA ZAKUCAVANJE

Na terenu za zakucavanje nalaze se koševi postavljeni na punoj visini iznad trambolina. Umesto klasičnog parketa, tu je velika trambolina koja će vam pružiti neponovljivo iskustvo kao da koračate u cipelama najboljeg košarkaša na svetu. Ovo je idealno mesto za sve ljubitelje košarke.

TRAMBOLINE VISOKIH PERFORMANSI

Ove tramboline su idealno rešenje za sve sportiste koji žele da dostignu veće visine i izvedu impresivne skokove. Posebno su dizajnirane kako bi omogućile razvoj veština i izvođenje naprednih manevra, te su stoga omiljen izbor među skijašima, snowborderima, skejterima i atletičarima.

ZIDOVI

su atrakcija koja pruža iskustvo slično skejt parku, ali sa trambolinama umesto skejtborda. Zidovi kombinuju tramboline visokih performansi sa vertikalnim zidovima različitih visina kako bi pružili jedinstveno iskustvo za izvođenje trikova slobodnog stila i trčanje po zidu.

AIR BAG

je jedna od najuzbudljivijih atrakcija koja magnetično privlači posetioce svih uzrasta. Ova adrenalinska avantura sjedinjuje sigurnost i zabavu na jedinstven način. Osećaj slobode dok se lebdi u vazduhu, upotpunjen sigurnim sletanjem na mekanu površinu airbaga, pruža nezaboravno iskustvo i uzbuđenje.

BAZEN SA SUNĐERIMA

Bazen sa sunđerastim kockama daće vam mogućnost i slobodu da isprobate neke od akrobacija o kojima ste samo sanjali. Pustite mašti na volju i osećajte se bezbedno i sigurno.

HODANJE PO TRACI

Slackline predstavlja ultimativni izazov ravnoteže! Zamislite sebe kako hodate po tankoj, zategnutoj traci, testirajući svoju ravnotežu do krajnjih granica. Nemojte se bojati da padnete, jer ste okruženi bazenom prepunog mekanih sunđera.

DVOBOJ

Izazovite svoje prijatelje na dvoboj na gredi. Budite prvi takmičar koji će oboriti protivnike u bazen sa sunđerima i tako postati šampion.

REAKCIJSKE IGRE

Testirajte svoje reflekse na trambolini kako biste proverili brzinu odskoka i ruku, koristeći različite oblike kako biste se uključili na različitim nivoima. Igrači osvajaju poene za svaki tačan udarac.

Kako do nas?

Skakaonica Dorćol se nalazi na Dunavskom keju (kod kule Nebojša) i laganom šetnjom uz protezanje nogu pred ozbiljne skokove možete doći iz pravca Dorćola ili Beton hale, za samo par minuta.

Ko voli gradski prevoz može doći i autobusom, linija EKO2.

Gde parkirati?

Postoji besplatan parking kod Kule Nebojša, a ukoliko tu nema slobodnih mesta postoji parking 25.Maj (SRC Milan Gale Muškatirović) koji se naplaćuje i nalazi se na samo 900m od nas.

Skakaonica Dorćol Cenovnik

NAŠ CENOVNIK

ULAZNICA: 1 H SKAKANJA

800 RSD

ČARAPE ZA SKAKANJE, PROTIVKLIZAJUĆE

300 RSD

ULAZNICA – 1 H SKAKANJA + ČARAPE

1100 RSD

POKLON PAKET: 1H SKAKANJA + ČARAPE

1100 RSD

GIFT VAUČER: 1H SKAKANJA

800 RSD

MESEČNA KARTA: 5 TERMINA ZA
SKAKANJE

300 RSD

TROMESEČNA KARTA: 12 TERMINA ZA SKAKANJE

5000 RSD

AQUA VIVA 0.5L

100 RSD

NAKNADA ZA GUBITAK KLJUČIĆA

1000 RSD

PROSLAVI ROĐENDAN

RADNI DAN  (CENA PO SKAKAČU) 

1500 RSD
po skakaču

VIKEND (CENA PO SKAKAČU)

1800 RSD
po skakaču

ZAKUP CELOG PROSTORA

Cena na upit

U CENU JE UKLJUČENO:

DODATNE INFORMACIJE:

Želite da zakupite celu Skakaonicu?

Stiže te umor?

Svrati u kafić

Skakaonica Cafe Dorćol se nalazi na spratu u
okviru SKAKAONICE u kome možete nesmetano
uživati dok se vaša deca zabavljaju. Imamo
raznovrsnu ponudu sa opuštajućim pogledom na
Savu i Dunav. Slobodno povedite i vaše kućne
ljubimce jer smo pet friendly. Pušenje nije
dozvoljeno za roditelje kao ni skakanje za ljubimce.

Bezbednost 

KORIŠĆENJE ZABAVNOG PARKA
je na sopstvenu odgovornost i svaki roditelj ili pratilac odgovoran je za maloletno lice koje koristi sadržaj zabavnog parka.
OBAVEZA SVIH KORISNIKA ZABAVNOG PARKA
je da se ponašaju u skladu sa sigurnosnim merama, pravilima, kao i da poštuju sve smernice osoblja.
PRE SKAKANJA SVI MORAJU
odgledati video sa instrukcijama za skakanje i obavezno se zagrejati sa našim osobljem u trajanju od 5 minuta.
SKAKANJE I IGRANJE JE DOZVOLJENO ISKLJUČIVO
u posebnim protivklizajućim čarapama za tramboline. Maksimalna dozvoljena kilaža je 120 kg.
SVA DECA KOJA KORISTE ZABAVNI PARK
moraju biti u pratnji odrasle osobe koja je odgovorna za njih tokom posete. Minimalna starosna granica za zonu za skakanje je 3 godine.
RADI BEZBEDNOSTI SVIH SKAKAČA
osoblje ima pravo da iz zabavnog parka isključi svakoga ko svojim aktivnostima ugroža svoju i tuđu bezbednost.
SKAKANJE JE ZABRANJENO ZA
osobe koje su pod dejstvom alkohola ili drugih opijata. Skakanje ne preporučujemo trudnicama, kao ni osobama koje imaju određenu hroničnu ili drugu bolest zbog koje moraju da se ustručavaju od fizičke aktivnosti.
ZABRANJENO JE KONZUMIRANJE HRANE I PIĆA
neposredno pre korićenja zabavnog parka, kao i unošenjeg istog u prostorije zabavnog parka.
ČUVAJTE SVOJE LIČNE STVARI
(dragocenosti, obuća, odeća, telefoni, gedžeti itd) i ne unosite ih u zone za igranje i skakanje jer Skakaonica ne odgovara za nestanak istih.

IZJAVA O ODGOVORNOSTI

SVI SKAKAČI MORAJU IMATI POTPISANU VAŽEĆU IZJAVU O ODGOVORNOSTI. Za osobe mlađe od 14 godina moraju popuniti i potpisati roditelji odnosno zakonski staratelji. Ugovor je obavezan za SVAKOGA zbog bezbednog skakanja i potpisuje se pri prvom dolasku. Nakon potpisivanja, svakog narednog puta, možete koristiti usluge zabavnog parka sami ukoliko imate 10 godina ili više.
Izjavu o odgovornosti za Skakaonicu Dorćol možete preuzeti OVDE.
Izjavu o odgovornosti za Skakaonicu Ava možete preuzeti OVDE.

Zapratite nas na
skakaonica

SKAKAONICA 2 AVA PARK
Želiš kolačić?

Koristimo kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionisanja ove prezentacije u skladu sa Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja.