graf graf
lemur

AKTIV

NOSTI

AKTIVNOSTI U SKAKAONICI

Skakaonica nije samo “dođi i skači!”. Skakaonica je Free Jump, Foam Zone, Slam Area, Air Bag i Dodge-Ball. Termini koji vam ništa ne znače ukoliko ne pročitate ono što tek dolazi.

arrow

TERENI ZA SKAKANJE

photo1

Glavni deo terena zove se FREE JUMP. On je prekriven standardnim trambolinama. Tamo ćete se osećati free, kao ptica. Imaćete svoju trambolinu, a kada prestanete da skačete želećete još.

FOAM ZONE te zove da vežbaš balans i ravnotežu. Veliki bazen ispunili smo kockastim sunđerima za najmekše padove ikad! Ti razmišljaš o balansu, a sunđeri razmišljaju o tebi.

photo2 photo3

SLAM AREA je kao košarkaški teren koji umesto parketa imali veliku trambolinu. Drugim rečima, ovde možeš da zakucaš.

AIR BAG bi bukvalno značilo – torba sa vazduhom. Mi nismo bukvalisti i zato je Air Bag zona mekano mesto na koje možeš da skočiš sa platforme ili tramboline.

photo4 photo5

Utopli se “između dve vatre” ako tražiš aktivnost u kojoj ćeš se dobro zagrejati. U Skakaonici igramo DODGE-BALL i fali nam jedan igrač. Dolaziš?

Za profesionalce, sportiste, gimastičare, Parkour i Freerunning adrenalince, rastegli smo TRAMBOLINE ZA NAJVIŠE PERFORMANSE.

photo6
graf graf

Skafić

polygon polygon polygon polygon polygon

Na drugom spratu Skakaonice nalazi se kafić. U ponudi imamo “dušu”, je je kafić dušu dalo da se odmorite posle skakanja. Možete da nadgledate klince, ako ste divni roditelji, a jedino šta je bolje od naše kafe to je naša kafa uz pogled na Dunav i Savu. Lazy bagovi su toliko lenji da se ni vama neće ustajati. Ukoliko bismo vam rekli da imamo džinovske zečeve znamo da nam ne biste verovali. Ali, istina je, imamo ih!
Pušače neće obradovati zabrana pušenja, ali hoće terasa na kojoj je pušenje dozvoljeno. Vlasnike kućnih ljubimaca ćemo obradovati informacijom da je kafić pet friendly, ali to ne znači da možete skakati sa njima.

Događaji

U Skakaonici nikad nije monotono, ali ako želite da organizujemo nešto vanserijski, onda možemo da organizujemo:

polygon

Rođendane i druge proslave

polygon

Zakup celog parka za posebne događaje

polygon

Team building