Zapošljavamo! Pogledajte naše otvorene pozicije.

Zabavni park za celu porodicu - Skakaonica

Lokacije

Skakaonica Ava Shopping park

Skakaonica DorĆol

Najpopularnije atrakcije

Traži po lokaciji:
Molimo, odaberite jednu od lokacija klikom na dugme iznad

Bezbednost 

KORIŠĆENJE ZABAVNOG PARKA
je na sopstvenu odgovornost i svaki roditelj ili pratilac odgovoran je za maloletno lice koje koristi sadržaj zabavnog parka.
OBAVEZA SVIH KORISNIKA ZABAVNOG PARKA
je da se ponašaju u skladu sa sigurnosnim merama, pravilima, kao i da poštuju sve smernice osoblja.
PRE SKAKANJA SVI MORAJU
odgledati video sa instrukcijama za skakanje i obavezno se zagrejati sa našim osobljem u trajanju od 5 minuta.
SKAKANJE I IGRANJE JE DOZVOLJENO ISKLJUČIVO
u posebnim protivklizajućim čarapama za tramboline. Maksimalna dozvoljena kilaža je 120 kg.
SVA DECA KOJA KORISTE ZABAVNI PARK
moraju biti u pratnji odrasle osobe koja je odgovorna za njih tokom posete. Minimalna starosna granica za zonu za skakanje je 3 godine.
RADI BEZBEDNOSTI SVIH SKAKAČA
osoblje ima pravo da iz zabavnog parka isključi svakoga ko svojim aktivnostima ugroža svoju i tuđu bezbednost.
SKAKANJE JE ZABRANJENO ZA
osobe koje su pod dejstvom alkohola ili drugih opijata. Skakanje ne preporučujemo trudnicama, kao ni osobama koje imaju određenu hroničnu ili drugu bolest zbog koje moraju da se ustručavaju od fizičke aktivnosti.
ZABRANJENO JE KONZUMIRANJE HRANE I PIĆA
neposredno pre korićenja zabavnog parka, kao i unošenjeg istog u prostorije zabavnog parka.
ČUVAJTE SVOJE LIČNE STVARI
(dragocenosti, obuća, odeća, telefoni, gedžeti itd) i ne unosite ih u zone za igranje i skakanje jer Skakaonica ne odgovara za nestanak istih.

SKOKOVI VS EKRANI

U današnjem svetu digitalizacije, sve više dece provodi vreme pred ekranima. Iako tehnologija donosi mnoge koristi, važno je ne zaboraviti fizičku aktivnost i druženje sa vršnjacima. Skakaonica je savršeno mesto gde deca mogu da se igraju i uživaju, pružajući im brojne prednosti u poređenju sa pasivnim sedenjem pred ekranom.

Prvo i najvažnije, fizička aktivnost je ključna za zdrav razvoj dece. Skačući, trčeći i igrajući se u zabavnom parku, deca jačaju mišiće, kosti i unapređuju motoričke sposobnosti, što doprinosi njihovom celokupnom zdravlju.

Skakaonica nudi raznovrsne aktivnosti koje podstiču kreativnost i maštu kod dece. Kroz igru i istraživanje, deca razvijaju svoje kognitivne sposobnosti, stvaraju nove ideje i priče, te razvijaju svoju kreativnost na zdrav i zabavan način.

Važno je pomenuti da boravak u Skakaonici pruža deci priliku da se opuste i oslobode stresa. U današnjem svetu gde su deca često pod velikim pritiskom da postižu uspeh u različitim oblastima, važno je da im se pruži vreme za igru i bezbrižno zabavljanje.

Da sumiramo, Skakaonica je idealna za decu jer kombinuje fizičku aktivnost, socijalnu interakciju, kreativnost i opuštanje. Roditelji bi trebalo da podstiču svoju decu da se bave ovakvim aktivnostima kako bi im omogućili zdravo i srećno detinjstvo.

SKOKOM DO ZDRAVLJA

Skakanje na trambolinama nije samo zabavan način provođenja slobodnog vremena, već može imati izuzetno pozitivne efekte na naše zdravlje. Mnogi ljudi su već prepoznali koristi koje ova aktivnost može doneti, a mi ćemo vam danas otkriti sve benefite koje skakanje na trambolini ima po vaše zdravlje.

Prvo što treba istaći jesu fizičke prednosti koje donosi redovno vežbanje na trambolini. Skakanje na trambolinama je odličan kardio trening koji će vam pomoći da sagorite kalorije i poboljšate kondiciju. Ova aktivnost takođe jača mišiće celog tela, posebno nogu, stomaka i leđa. Takođe, veoma pozitivno utiče na koordinaciju, balans i fleksibilnost.

Pored fizičkih benefita, skakanje može pozitivno uticati i na vaše mentalno zdravlje. Redovno vežbanje na trambolini može smanjiti nivo stresa i anksioznosti, poboljšati raspoloženje i povećati nivo energije. Odličan je način da se opustite i oslobodite svakodnevnog stresa.

Takođe, skakanje može biti i savršena aktivnost za povezivanje sa svojom porodicom ili prijateljima i odličan predlog za zajedničko provođenje vremena i stvaranje lepih uspomena. 

Kada sve sumiramo, skakanje na trambolinama može imati izuzetno pozitivne efekte na vaše zdravlje, kako fizičko tako i mentalno. Dakle, ne oklevajte da isprobate ovu zabavnu i korisnu aktivnost i uverite se sami u sve benefite koje ona može doneti. Skočite do zdravlja već danas!

IZJAVA O ODGOVORNOSTI

SVI SKAKAČI MORAJU IMATI POTPISANU VAŽEĆU IZJAVU O ODGOVORNOSTI. Za osobe mlađe od 14 godina moraju popuniti i potpisati roditelji odnosno zakonski staratelji. Ugovor je obavezan za SVAKOGA zbog bezbednog skakanja i potpisuje se pri prvom dolasku.

Nakon potpisivanja, svakog narednog puta, možete koristiti usluge zabavnog parka sami ukoliko imate 10 godina ili više.

Izjavu o odgovornosti za Skakaonicu Dorćol možete preuzeti OVDE.
Izjavu o odgovornosti za Skakaonicu Ava možete preuzeti OVDE.

Zapratite nas na
skakaonica

SKAKAONICA 2 AVA PARK
Želiš kolačić?

Koristimo kolačiće radi pružanja boljeg korisničkog iskustva i funkcionisanja ove prezentacije u skladu sa Politikom privatnosti i Uslovima korišćenja.